Wilt u een beter LinkedIn Profiel?

Gepubliceerd op 24 april 2024 om 13:00

U weet het antwoord al op de vraag als u het leest!

U wordt beter gevonden met een goed LinkedIn Profiel, dat is een feit. Het staat professioneler en straalt betrouwbaarheid uit als u gaat solliciteren, iets wilt verkopen of een product wilt aanprijzen. Of u wilt nadrukkelijk aanwezig zijn, nieuws of een innovatie delen. Er zijn zoveel redenen om een goed en up to date LinkedIn Profiel te hebben of te maken. En het is niet moeilijk, ook al beweren vele specialisten anders.

Het meeste is goed zelf te doen. Ik loop het met u door, Face-to-Face in een video call en zet u op een spoor. U gaat zelf aan de slag en daarna krijgt u nog een beoordeling en een advies.

 

Boek nu en laat uw gegevens achter, daarna plannen we onze call in.

LinkedIn Profiel Advies & Support

Deel 1. Via een live gesprek bespreken we jouw LinkedIn Profiel, daarna ga je er zelf mee aan de slag. Je krijgt tijdens de call uitleg en na afloop een checklist aangereikt.

Duur: 15-30 minuten

Deel 2. Is een beoordeling van je LinkedIn Profiel, nadat je deze hebt aangepast, je krijgt enkele vrijblijvende adviezen om deze indien nodig te verbeteren. Ook hier gaan we live.

Duur: 15-30 minuten

 

NB. Gaat het om een team of meer personen? Dan helpen we ook graag en overleggen met u hoe we dit het best kunnen organiseren.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.