My Home Office

Gepubliceerd op 8 mei 2021 om 09:00

Thuiswerken aan de keukentafel, op zolder, in de slaapkamer of op de bank. Je kunt het zo gek niet bedenken!

Covid-19 heeft voor een grote verandering gezorgd in het thuiswerken. Veel (kantoor)medewerkers werkten wel eens een dagje thuis. Echter is corona een ware versneller geworden, thuiswerken is haast niet meer weg te denken.

Het is al niet meer lekker en ontspannen in joggingbroek met de kat op schoot aan de keukentafel werken, nee er moet echt gewerkt worden. Volle bak, want op enkele branches na draait de economie als nooit tevoren.

'Van alle Europese landen wordt er in Nederland het meest thuisgewerkt.' 

We zijn als Nederlanders wel wat gewend, en och een dagje vanuit huis het werk is goed te doen. Echter, als het weken. nu zelfs maanden achter elkaar wordt, dan piepen we wel anders. We missen weliswaar het persoonlijk contact met collega’s, bij tijd en wijle ook de internetverbinding en bij gebrek aan kinderopvang werken we soms noodgedwongen thuis buiten kantoortijden. Het kan allemaal zorgen voor frustratie en een slechte werk- privébalans.

"Het kan anders, beter, efficiënter en gewoon thuis op eigen erf."

Ontspannen thuiswerken in een natuurlijke setting, maar toch in de nabijheid van je gezin. My Home Office, het tuinkantoor biedt rust en privacy aan huis, maar niet in huis. Het concept is gebouwd volgens de laatste trends, is winterproof en kan in de meeste gevallen vergunningsvrij in de tuin worden geplaatst.

Met My Home Office anticipeert de ontwerper op het thuiswerken als ‘het nieuwe normaal’. Niet alleen tijdens de lockdown, maar ook na coronatijd als de verwachting is dat het (gedeeltelijk) thuiswerken de standaard wordt voor veel bedrijven.

Het tuinkantoor wordt uitgevoerd in een basic-model en een plus-model. De productie is in januari gestart. Sinds 27 januari is er een kijklocatie van My Home Office in Amsterdam.

Informatie over My Home Office vindt u hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.