Twyyso - Marketing & Social Media

Twyyso | Betaald businessmodel voor social media-toepassingen | 2011 -2012

Waarom Twyyso gebruiken?
Twyyso is the link between social media and business. Twyyso combineert de mogelijkheden van Social Media met bestaande businessmodellen. Een concept dat uitgevers, tv-zenders en programmamakers in staat stelt op unieke wijze content om te zetten in klinkende munt en ook meer engagement te realiseren.

Twyyso combineert de content van tweets met een afrekenmodel. Het concept is gebouwd in de vorm van een app beschikbaar op meerdere platformen: iOs, Android en Windows. Twyyso kan worden ingezet als zelfstandige toepassing of als losse module in een andere app. De software is gebouwd in een white-labelled-variant en kan daardoor worden ingezet door een groot aantal partijen en veel kleinere affiliates.

De toepassing van Twyyso wordt gedownload en na een eenmalige authentificatie kan de gebruiker stemmen of deelnemen aan een kwis of prijsvraag door tweets te sturen met termen die worden voorafgegaan door het %-teken. Het %-teken wordt gevolgd door de namen van de kandidaten, antwoorden op vragen of de bestemming van een donatie. De inhoud wordt opgevangen in de app van Twyyso waarna wordt afgerekend met de eindgebruiker.

De animatie laat uitgebreid de werking zien van Twyyso.

Voor wie is Twyyso bedoeld of geschikt?
Twyyso biedt een betaalconcept waarbij je aankopen kunt afrekenen via diverse Social Media.