Blogs & Vlogs

Nederlandse Blogs & Vlogs

Wilt u een beter LinkedIn Profiel?

U wordt beter gevonden met een goed LinkedIn Profiel, dat is een feit. Het staat professioneler en straalt betrouwbaarheid uit als u gaat solliciteren, iets wilt verkopen of een product wilt aanprijzen. Of u wilt nadrukkelijk aanwezig zijn, nieuws of een innovatie delen. Er zijn zoveel redenen om een goed en up to date LinkedIn Profiel te hebben of te maken. En het is niet moeilijk, ook al beweren vele specialisten anders.

Lees meer »

Luxe Wijn Cruise Kroatië

Bent ook zo'n Bourgondiër, een wijnliefhebber bij uitstek? Bent u professioneel in wijn geïnteresseerd? Weet u dat er uit deze streek fantastische wijnen komen? Indien dit allemaal al een reis in de goede richting is, doen wij er nog een schepje bovenop.

Lees meer »

Hoe kan ik u helpen?

Beste directeuren, managers, Raden van bestuur en management teams. Denkt u al na over uw meetings voor dit jaar, uw MICE events (Meeting Incentive Congress/Convention Event)? Heeft u al doelen opgesteld? De doelen al vooruit en SMART bepaald? Werkt u daarbij met professionals en denkt u daarbij aan die belangrijke meeting, incentive of event? Kunt en wilt u het ergens anders houden? Wat zou leuk vinden? Waar wilt u het liefst naar toe?

Lees meer »

Kapsalon Zuurkool

Zelfbedacht wintergerecht naar idee van de oh zo populaire variant. Echter is het minder vet. De volgorde is anders vanwege het vocht in de zuurkool, anders zouden de aardappeltjes zacht en slap worden. 

Lees meer »

Good Practice - Football Maties

Het lijkt nog maar zo kort geleden. Het idee van een 11-jarig kind om een organisatie op te richten voor kinderen hier voor kinderen daar en ze de oude van voetbalschoentjes te schenken, was een schot in de roos. De Stichting Football Maties werd een jaar later opgericht op 5 mei 2010.

Lees meer »

#zaterdagcafedag

'Zaterdag ben ik vrijer dan de rest' komt uit het refrein van het liedje 'Zaterdag' van BLØF. Na een drukke werkweek, de zaterdagse klussen, vrijwilligerswerk bij de vereniging, boodschappen doen, de tuin, het gras en het onkruid. Even naar de kroeg voor die paar biertjes. Even een kaartje leggen, oreren over van alles en nog wat. Slap ouwehoeren! Bakkie pinda's, mini-frikandelletjes, loempiaatjes, worst, kaas, bitterballen en natuurlijk een biertje of wijntje. Even de week de week laten.

Lees meer »

Waar wil jij naar toe?

Als ik zou vertellen over mijn leven als een reis, dan zou die reis niet over gebaande paden zijn gegaan. Het zijn vooral hobbels en obstakels geweest. Rugzakken vol pech, ellende en tegenslag. En als ik weer eens van de stabiele carrière-trein val, opnieuw moet opstappen in een nieuw station, dan is de reis naar het nieuwe station heus geen gemakkelijke weg (geweest) - dat ondervind ik elke keer weer.

Lees meer »

Istrië: Wijn & Delicatessen Bleasure Reis

We gaan een reis organiseren naar Istrië voor fijnproevers en wijnliefhebbers. De reis is ook geschikt voor ondernemers in de wijn- en delicatessenhandel. Proeven en beleven. De prachtige regio ontdekken, daarbij zullen wij u versteld doen staan van de prachtige plaatsen die we bezoeken. We starten in Ljubljana en zoals het er nu uitziet eindigen we in Triëst.

Lees meer »

Droom! de Aam

Vandaag werk ik vanuit mijn woonplaats Elst. Op het industrieterrein De Aam. Gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Het is een bijzondere plek, anders, maar zonder meer goed. Er zijn flexplekken, vergaderen, kleinere groepen en de vergeet niet de enthousiaste bediening.

Lees meer »

Aan de bak

Hoe beleef je een 'Customer Journey' als je iets anders zoekt om je dierbare spulletjes in op te slaan? Als de opslag te vochtig is, dan is karton geen optie. Karton is immers hygroscopisch en onttrekt, net als bijvoorbeeld zout, vocht aan de omgeving. Het gevolg laat zich raden, de dozen verliezen de stevigheid, worden zacht, opgestapelde dozen zakken langzaam in elkaar. 

Lees meer »

Crowdfunding Project EventHeartFinder

Het Businessplan voor het Project EventHeartFinder is geschreven en beoordeeld. De cijfers zijn een realistische weergave van de plannen. Er is met een aantal participanten, web en app bouwers gesproken, een subsidieverstrekker en een accountant. Alle mogelijke stappen zijn gezet. Het is nu tijd om het project EventHeartFinder gefinancierd te krijgen. Het project is in alle zorgvuldigheid opgezet.

Lees meer »