Hoe kan ik u helpen?

Gepubliceerd op 2 maart 2024 om 09:45

Beste directeuren, managers, Raden van bestuur en management teams. Denkt u al na over uw meetings voor dit jaar, uw MICE events (Meeting Incentive Congress/Convention Event)? Heeft u al doelen opgesteld? De doelen al vooruit en SMART bepaald? Werkt u daarbij met professionals en denkt u daarbij aan die belangrijke meeting, incentive of event? Kunt en wilt u het ergens anders houden? Wat zou leuk vinden? Waar wilt u het liefst naar toe?

Waar leiden al die vragen toe?

En hoe zit het met zeer belangrijke vergaderingen? Strategische meetings? Brainstormsessies? Gerichte directievergaderingen met als doel belangrijke beslissingen te nemen? De beloning van een jaar hard werken. Een stimulans! Wat is het doel? Het thema? Wat wil je eruit halen? Alleen teambuilding of wilt u dat ze niets wijzer worden, meneer de directeur of manager? Dat ene congres dat jaarlijks wordt gehouden. Kunt u de Conventie anders doen? Ja, het kan anders, als je het anders durft te doen. Het kan op andere plekken en zeker in een andere omgeving. Een tentoonstelling zonder spraakmakend onderwerp of teleurstellende presentatie vervaagt zodra het evenement voorbij is.

Vul deze vragen in en ik help u verder op weg:

Ons netwerk is groter dan u van de meeste reisbureaus gewend bent. Er gaat een project van start dat in de toekomst de hele MICE-wereld zal veranderen, met dezelfde stakeholders.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.