Sales Business Development 

SAM APP | Gestart per juni 2020 tot december 2020

Bij SAM hield ik me bezig met Sales & Business Strategie

"Mark heeft veel ervaring als salesmanager voor verschillende organisaties. Mark gaat zich voor SAM ontfermen over acquisitie, maar gaat vooral voor een goede en warme ‘Customer Journey’ om zodoende een goede relatie op te bouwen met de klant."

Interesse in SAM of de App? Lees verder of reageer!

Waarom de APP van SAM gebruiken?
Het leven kent vele ups & downs. Door weerbaar te zijn, zowel zakelijk als privé, kun je hier beter mee omgaan en met de juiste middelen kun je zelf al veel bereiken. Wij geloven in een holistische aanpak, de positieve psychologie en dat investeren in ontwikkeling alle betrokkenen winst oplevert. Verandering brengt vaak angst met zich mee, maar het biedt ook nieuwe kansen. Het is belangrijker dan ooit om er voor te zorgen dat je mee kunt veren en daar de juiste vaardigheden voor hebt. Daarop ligt onze focus.

 

Voor wie is de APP bedoeld of geschikt?
Met SAM bieden we ondersteuning, laagdrempelig en eenvoudig voor alle lagen binnen de organisatie en op alle onderwerpen, zowel zakelijk als privé. Het is belangrijk om medewerkers ook in deze periode aan te sporen zich te blijven ontwikkelen.

Hulp en ondersteuning nodig bij uw sales & 7 stap marketing plan?