De eerste zelf stellende tafel die wiebelvrij én stabiel is

De grootste ergernis in de horeca, voor zowel de gasten als de horecaondernemer, zijn wiebelende tafels. Oplossingen zoals stelschroeven, viltjes, servetten, wigjes, schokbrekertjes…, ze werken niet, kosten tijd en geld en de aanblik van het terras wordt er niet beter op. En dat terwijl het terras zo bepalend is voor de uitstraling van uw horecazaak!

RoXTable – De oplossing voor wiebelende tafels

Dan maar een drie-teens onderstel onder een vierkant blad? De cijfers zeggen het al, 3 tenen bieden geen ondersteuning 4 hoeken en dus kiept de tafel snel om.

RoXTable kwam in 2012 met de zelf stabiliserende tafel, waarbij de tenen van het onderstel zich aanpassen aan de ongelijke ondergrond. De geoctrooieerde en in Nederland geproduceerde RoXTable onderscheidt zich van andere systemen die op de markt kwamen. Na verloop van tijd ontstaat er bij sommige van deze systemen speling (waardoor de tafel alsnog wiebelt), andere gaan vastzitten door vuil. De slimme RoXTable constructie kent geen slijtage of speling en functioneert dus duurzaam. Bovendien wordt de scheefstand van de tafel t.g.v. oneffenheden met 50% gereduceerd. Het fraaie design is in allerlei uitvoeringen en kleuren leverbaar.

Een mooi RoXTable terras is een goede investering.....en voor de gast minder ergernis!

Dit is een advertorial van RoXTable. Wilt u ook een advertorial? Klik dan hier en mail.