Crowdfunding

Nadat het Businessplan is geschreven en beoordeeld. De cijfers een realistische weergave van de plannen zijn. Als alle mogelijke stappen zijn gezet. Dan is het tijd om het project gefinancierd te krijgen. Want elk project wordt zorgvuldig opgezet.

Startups, projecten of kleine ondernemingen hebben vaak net dat ene kleine duwtje in de rug nodig om die volgende stap te kunnen maken. Op deze pagina vraag ik aandacht voor de door mij opgezette Crowdfund acties. De acties zijn kleinschalig, duidelijk, overzichtelijk en transparant. De voortgang van uw Crowdfunding keuze of bijdrage is zichtbaar en u wordt op de hoogte gehouden van de voortgang.

Help en geef dat ene duwtje!

We zijn op zoek naar een combinatie van onderstaande crowdfunding mogelijkheden: 

  • Crowdfunding op basis van leningen, peer-to-peer: liefst bij een Crowdfunder/financier  gespecialiseerd in IT en innovatie
  • Crowdfunding op basis van aandelen, equity-based crowdfunding: investeerders, bedrijven, particulieren of deelnemende participanten
  • Crowdfunding op basis van beloningen: bijvoorbeeld vooruit betaalde kosten door 'Boards of Tourism' in diverse landen, Conventie Bureaus of Bestemmingen. Denk aan x jaren inclusief vastgesteld tarief.
  • Crowdfunding via investeerders, rendement is lastig te bepalen vooraf.

De navolgende projecten zitten een Crowdfunding traject

"Crowdfunding is een vorm van financiering waarbij ondernemers, stichtingen maar ook particulieren een beroep doen op de 'crowd' om hun kredietbehoefte ingevuld te krijgen."

EventHeartFinder

Klik op de button om op de crowdfunding pagina te komen.

Click on the button to get to the crowdfundig page.

Let op!. Medio Januari 2022 starten de voorbereidingen voor een traject met CrowdAboutNow. In een eerder stadium is er een ondersteunende actie via de nieuwe website. Wij houden u op de hoogte.

SUPPORT de projecten; doet u mee met de Crowdfund acties?

De navolgende projecten komen in een Crowdfunding traject

Wilt u deelnemen of informatie? Heeft u dé tip? Laat het ons weten!

Adresgegevens:

SUPPORT Experts

Mark van Zon
Grote Molenstraat 39
6661 DD Elst

E:info@houseofmice.eu

M: +31 6(0) 41 00 62 88

"Winnaars hebben een doel, verliezers een excuus!"